امروز بدبینترین کارشناسان بورسی هم نمیتوانند با اعداد ارقام فعلی، ارزندگی بازار سهام را پنهان کنند اما در این راستا باید دلیل عدم اقبال سرمایهگذاران به بورس را خارج از بازار جستوجو کرد.
رییس جمهور باید به دنبال کوچکسازی و چابکسازی دولت باشد، همچنین بهتر است نقش دولت از تصدیگری و عاملیت به هدایت و نظارت تغییر کند و به مکانیسم بازار و پرهیز از قیمتگذاری دستوری اعتقاد جدی داشته باشد.
تب بورس همیشه بالا است ؛ مباحث مبتنی بر بازار سهام در ایران گاهی به تب ۳۹ درجه مدیران و صاحبنظران این بازار بدل می شود ولی موانع موجود در این خصوص به حدی هست که این تب را کاهش دهد.
با انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیسجمهور ایران، قیمت دلار و تتر روند کاهشی به خود گرفتند و بورس ایران با قدرت خط مقاومت دو میلیون و 100 هزار واحدی را پشت سر گذاشت.
محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام، چشمانداز بازار سرمایه را از نیمه دوم سال جاری روشن خواند و گفت: دولت دیگر حق ندارد با استفاده از نرخهای ترجیحی به گونهای عمل کند که شاهد اثر منفی آن در فعالیت بنگاههای اقتصادی بورسی یا خارج از بورس باشیم.
اصلاح دستورالعمل اخیر نرخ خوراک و فرآوردههای پالایشی ،کاهش نرخ بهره و اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ از جمله عواملی است که تاثیر مثبتی روی شاخص کل بورس داشتهاند.
مشاور رییس اتاق بازرگانی تهران، تامین مالی را معضل اصلی واحدهای تولیدی برشمرد و بیان داشت: اعمال سیاستگذاریهای اقتصادی باید به گونهای باشد که ضمن گسترش بازار سرمایه، به ارتقای نقش این بازار در تامین مالی شرکتها بپردازد.
آقابزرگی با بیان این که اگر شخص یا اشخاصی از همین الان ادعا کنند که مسایل بورس را در کوتاه مدت حل می کند مسلما یا اشتباه می کند یا به طور غلط اطلاع رسانی می کند گفت: ابهامات بسیار در فعالیت گروه ها و مشاورین اقتصادی این دو نامزد ریاست جمهوری وجود دارد.